Hlavní obsah
Článek

Tak tenhle dárek se jí pod stromeček nevešel a zpěvačka Kamila Nývtlová (34) si pro něj dokonce musela dojet z Prahy do Znojma. Tam na ni totiž čekal nový vůz, jímž se nám pochlubila. „Pánové z autosalonu mi pomohli k autu, a já tudíž můžu bezstarostně a bezpečně jezdit na vystoupení po celé ČR i na Slovensko a rozdávat zpěvem lidem lepší náladu. A tak je to taková vzájemná, pěkná výpomoc," míní Kamila.

S autem hned udělala okružní jízdu po Znojmě a pořádně ho projela. „Věřím, že jsem dobrá řidička. Řidičák jsem si udělala už v devatenácti v Praze, nebojím se tedy jezdit v pražském provozu. Ze začátku jsem se trochu ztrácela v jízdních pruzích, ale teď je to už v pohodě. Sem tam na mě někdo zatroubí, nebo já na někoho, ale jinak jsem docela klidná řidička. Myslím si, že jezdím bezpečně, a nesdílím názor mnoha mužů, kteří tvrdí, že když je žena za volantem, že je to hrozný. Chci jim dokázat, že to tak není. Vždycky chci šťastně dojet,“ dodala.

Na cestách napříč celou republikou je Kamila dnes a denně. Jak nám prozradila, má radši větší vozy. „Mám pocit, že jsou bezpečnější a můžu do nich naskládat hodně kufrů, šatů a dalších věcí nezbytných pro vystoupení. Nebo když potřebuji cokoliv odvézt a dovézt, musím mít v autě hodně místa,“ uvedla.

A co Kamila a rychlá jízda? „Nepotřebuji jezdit jako závodník, nepotřebuji auto, které jezdí 220. Na našich silnicích to ani nejde a hlavně bych se asi bála jezdit příliš rychle, ale potřebuji prostor, a to ve všem -  v autě, v kuchyni, v oblékání i v životě a v názorech," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám