Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, Štěpánka Decastelo (45) se nečekaně odstěhovala od svého snoubence Filipa, se kterým má téměř roční miminko. I když sama říká, že nebylo zbytí a že by situace, které zažila, nikdo nepochopil, její známí a přátelé tvrdí, že v tom není vůbec nevinně a jejího ex za tyrana nepovažují!

„Štěpánka je jemně řečeno hysterka. Když miluje, trpí chorobnou žárlivostí, což se po různých scénách musí zákonitě projevit i na jejích partnerech. Ani Filip to logicky neunesl,“ myslí si kamarád moderátorky televizního erotického pořadu i jejího bývalého partnera, který se zabývá produkcí.

„Je pravda, že asi hysterická jsem, že to hrotím a z toho mohou vznikat určité situace. Určitě nejsem bez viny. Ve vztahu si hraju na absolutní pravdu, a když cítím zklamání, přestanu důvěřovat. Upřímně řečeno se mi stýská. Byl to první chlap, kterému jsem opravdu chtěla dát dítě. Nevím, jak to s námi bude,“ řekla Super.cz sama Štěpánka, která byla překvapivě velmi sebekritická.

„Oba mají máslo na hlavě. Jsou jako přes kopírák, jako dvojčata. Vůbec bych nad nimi nelámala hůl, podle mě se k sobě ještě vrátí,“ říká Štěpánčina kamarádka, jiná, která už neměla problém s tím, že bude jmenována, si to ale nemyslí.

„Vím, že se rozešli. Je mi to moc líto. Pro Štěpánku je to teď velmi složité období, že zůstala s malým miminkem,“ prohlásila pro Super.cz moderátorka Eva Decastelo (Štěpánka je bývalá manželka jejího muže). Bývalý snoubenec Štěpánky Decastelo Filip nebral telefon a nereagoval ani na esemesky.

Reklama

Další články

Načítám