Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá zpěvačka a porotkyně X Factoru Rita Ora (33), jejíž svěřenkyně Louisa Johnson před dvěma týdny pěveckou soutěž vyhrála, na pár dní vyrazila do Miami. Rita si zde užívá zasloužené volno s partou přátel, a jak už u ní bývá zvykem, výběrem plavek chce polechtat fantazii všech pánů na pláži. Moc dobře totiž ví, co se o ní říká - že ji příroda obdařila nejkrásnějším poprsím v hudební branži, podle některých dokonce v celém šoubyznysu.

Zpěvaččina variace jednodílných plavek s hlubokým výstřihem na ní dokonale vynikla a naprosto zastínila i jednu slavnou kamarádku - modelku Daisy Lowe. Její poněkud fádní černé plavky ozvláštnilo pouze šněrování na zádech, a to rozhodně na Ritin trojbarevný model nestačilo.

Při cestě do Miami přitom zpěvačku překvapilo i jedno nečekané setkání. Na letišti narazila na svého bývalého partnera se snoubenkou Davida Gardnera a Liv Tyler. Rita s o patnáct let starším Davidem chodila zpočátku roku 2013, než jej vystřídala za DJ Calvina Harrise, on si pro změnu vyzkoušel krátký románek s Kelly Brook, než se usadil s Liv Tyler a pořídil si s ní syna Sailora Gena Gardnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám