Hlavní obsah
Článek

Poprvé jsme si museli počkat celé dva měsíce, než Kim Kardashian (43) po porodu dcery North vylezla z ulity a odhalila výsledky shazování těhotenských kil. Tentokrát to ovšem netrvalo ani měsíc. Syna Sainta televizní hvězda uvítala do rodiny 5. prosince a nechyběla již na povánočním večírku své matky Kris Jenner, který se konal o víkendu.

Kim sdílela několik snímků z rodinné sešlosti v matčině sídle v Hidden Hills. Impozantní byl například vánoční stromek ve foyer domu, před nímž se Kim zvěčnila s manželem Kanyem Westem a dcerou v náručí. Odvážný černý model s prosvítající podprsenkou dvojnásobná maminka odlehčila francouzskými copy, které měla zapletené i roztomilá dvouapůlletá North. Jen novorozeného synka nebylo nikde vidět.

Hubnutí bere Kim i tentokrát velmi vážně a občas se svěří, kolik kilogramů už má dole. Poté, co se během druhého těhotenství dostala až na 86 kilogramů a podle svých slov z toho ‚málem umřela‘, by se ráda vrátila na původních 59 kilo, které údajně měla před početím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám