Hlavní obsah
Článek

Moderátor a herec Bořek Slezáček (56) mění image. Delší vlasy jsou minulostí, během představení vlasy nechal výrazně zkrátit. Posuďte sami, jestli je to změna k lepšímu. Na sociální síti některé fanynky brečí, jiné zase tvrdí, že vypadá mladší.

"Já jsem ty dlouhé vlasy nijak neplánoval. Prostě jsem několikrát neměl čas zajít k holiči. Když jsem přišel bez objednání, tak zase neměli čas oni a pak už mi to bylo líto stříhat. Ale já dlouho bez změny nevydržím, což se naštěstí netýká životních partnerek, ale jen práce a účesů," řekl Super.cz Bořek.

"Měl jsem to už poněkud pralesně přerostlé, a tak jsem poprosil v maskérně o přestávce na Dětech ráje, jestli by mi to trochu nezastřihli. No a jak už jsme byli v tom, tak to bylo jak z té pohádky o zkracování nohou u stolu. Pořád bylo něco blbě a pak už to bylo jedno. Když už, tak už," směje se Slezáček, kterého zatím v novém sestřihu neviděla jeho přítelkyně Žaneta. Bořek je od víkendu v Brně, a to až do čtvrtka, kdy hraje i v silvestrovském představení Dětí ráje.

"Žanetka říkala, že se těší na sex s novým chlapem, až se vrátím z Brna domů. Mimochodem myslím, že v castingových a hereckých agenturách budou raději, že teď vypadám jinak než Sandokan. Ale George Clooney by se měl začít bát o role," dodal se smíchem.

Slušely Bořkovi víc delší vlasy, nebo ty kratší?
Delší vlasy byly lepší
39,1 %
S kratšími vypadá lépe
60,9 %
Celkem hlasovalo 5175 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám