Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti se v Čechách kvůli své práci objevovala jen výjimečně, nyní ale topmodelka Eva Poloniová dokončuje studia na vysoké škole v Olomouci, a tak je po období intenzivně stráveném v New Yorku na nějaký čas v Česku. Snad i z toho důvodu se mohla zúčastnit finále soutěže Czechoslovak TopModel, kde jsme ji vyzpovídali.

Klasická krása a elegance pětadvacetileté brunetky učarovala světoznámé španělské značce svatebních šatů Pronovias, jíž je Eva dlouholetou tváří.

Výška Evu předurčuje pro přehlídková mola, během své kariéry tak předváděla modely těch nejprestižnějších značek jako Dior, Givenchy, Armani Privé či Alexander McQueen. Poloniová ještě zažila právě McQueena před jeho tragickou smrtí v roce 2010 a ráda na spolupráci s tímto módním velikánem vzpomíná.

„Jeho přehlídky byly vždycky jedinečné show. Vždycky tam byla nějaká kreativita, orchestr a podobně,” vzpomíná Eva a zároveň uvádí, že to během McQueenových show nebyla vždycky procházka růžovou zahradou. „Míval hodně šílené korzety, protože jeho modely byly úzké v pase. Zažila jsem, že některé modelky tam omdlévaly, než šly na show,” vybavuje si Eva Poloniová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám