Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vavříny úspěchu sbírá Kateřina Vítová spíše v zahraničí než v Čechách, a tak je poměrné vzácné potkat se s ní u nás. Když se tedy zúčastnila třetího udílení soutěže Czechoslovak TopModels, tak jsme využili příležitosti a vyzpovídali ji.

Dnes jednadvacetiletá Katka Vítová se ve vodách modelingu úspěšně pohybuje už šest let. Katka je momentálně jednou z nejvytíženějších modelek, zakázky má doslova po celém světě – kromě Evropy a New Yorku pravidelně pracuje v Japonsku, nedávno se zase vrátila již ze své druhé pracovní cesty do Peru. Opakovaně shlíží z reklamních kampaní francouzské kosmetiky Clarins a již několik sezón se objevuje také v reklamních spotech amerického obchodního domu Macy’s.

Kateřina touží po tom objevovat svět, a přestože se doma cítí dobře, tak ji prý zde nic nedrží, dokonce ani žádný vztah. „Dlouho jsem byla s chlapcem, který mě vždycky v mé práci podporoval, ale teďka nemám vůbec nikoho,” překvapila nás informací Kateřina Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám