Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čím je starší, tím víc jí to sluší! Řeč je o sympatické herečce Kristýně Hrušínské, která slavné příjmení nenosí jen náhodou. Je dcerou Jana Hrušínského a tím pádem i vnučkou slavného Rudolfa Hrušínského. V novém Vánočním Kameňáku hraje zatoulanou dceru hlavního hrdiny a v roli to slušně obdařené umělkyni sekne!

Kristýna původně vůbec nechtěla být herečkou, vystudovala cestovní ruch a dělala turistům průvodkyni. Později se ale dostala na DAMU a do geneticky dané profese se pustila po hlavě.

V nejnovějším Kameňáku hraje vtipnou náhodou. „Kristýna se mi strašně líbila v seriálu Vyprávěj, tak jsem zadal produkci, aby sehnali kontakt na tu holku, která hraje v tom a tom díle, tolikáté minutě tolik sekund. Když jsme se pak potkali, pobavilo mě to, protože jsem si uvědomil, že se známe z jedné hospůdky, kam oba pravidelně chodíme,“ řekl Super.cz producent filmu Pavel Pásek.

Kristýna hraje Julču, dceru Pepana Nováka, která se vrátí na nejkrásnější svátky roku z Austrálie. V Kameňákově také začne pracovat jako zdravotní sestřička.

Ve filmu kromě ní diváci v kinech uvidí celou plejádu zajímavých postav, namátkou obnaženou Elišku Bučkovou, prostitutky si s gustem zahrály Angelina ze s Čerty nejsou žerty Dana Bartůňková a hvězda dabingu Lucie Kožinová.

Reklama

Další články

Načítám