Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou dvě věci, na nichž lídrovi Olympiku Petru Jandovi (81) záleží ze všeho nejvíc. Je to jeho muzika a rodina. Proto jsou jeho plány na příští rok spojeny právě s nimi. I když v hudbě prý nic zásadního neplánuje, protože desku vydal Olympic letos.

"Tentokrát nemám v plánu ani novou desku ani žádnou zásadní premiéru. Budeme hrát. Mě to pořád hodně baví. Strašně moc. Teď jsme třeba hráli jen malinký akustický koncertíček v prodejně Supraphonu, abychom podpořili naši aktuální desku, a mě to tolik bavilo, že když už byl konec, tak jsem byl úplně nešťastný. Další koncert mě čeká až za čtrnáct dní, tak se asi ukoušu nudou," svěřil nám Janda na večírku Divadla Broadway, pro které před časem napsal muzikál Ať žije rokenrol!

"Celý můj život je ve znamení muziky. Takový bude tedy i tenhle rok. Určitě budu taky na něčem pracovat, protože to bych nebyl já. Budu se taky hodně starat o děti a o manželku, aby mi neutekla. Myslím si, že nám bude dobře," plánoval Petr Janda, čímž nás trochu zaskočil. Bojí se opravdu, že by mu manželka, se kterou má dcery Anežku a Rozárku, mohla utéct? "Doufám, že ne. Ale člověk nikdy neví. Zatím ale žádný náznak nepřišel," uzavřel Janda, jemuž první manželka, s níž má dceru Martu, zemřela na rakovinu, a s druhou, matkou dcery Elišky, se rozešel kvůli její nevěře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám