Hlavní obsah
Článek

Nejmladší z tria sester Willisových Tallulah se podělila o fotku, z níž možná začnou zimomřivcům drkotat zuby. Jednadvacetiletá herečka k ní na sociální síti připsala jen vánoční přání, takže není zřejmé, kde svátky se sestrami Rummer a Scout trávila, každopádně by si ale všechny tři zasloužily bobříka otužilosti.

To ale rozhodně nebyl její jediný peprný příspěvek. Před pár dny se rovněž na Instagramu Tallulah objevila její černobílá fotografie, na níž je nahá, pouze s háčkovanou pokrývkou hlavy připomínající koupací čepici.

Mladá rebelka přitom už během dospívání připravila svým rodičům pěkně perné chvilky, které nakonec loni vyvrcholily nutností nastoupit na léčbu v jednom odvykacím centru v Arizoně. Tallulah, která podle zdroje z okolí i kvůli hodně volné výchově nerozeznává dobré od špatného, se v centru zbavovala závislosti na kokainu a alkoholu.

Benjamínek exmanželů Bruce Willise a Demi Moore je nejaktivnějším článkem rodiny na sociálních sítích i přesto, že na rozdíl od sester v ničem zrovna nevyniká. Zatímco prostřední Scout má pěvecký talent, nejstarší Rummer už několikrát dokázala, že je nejen zdatnou herečkou, ale loni se v soutěži Dancing With the Stars blýskla převážně jako skvělá tanečnice. Svými suverénními výkony přesvědčila televizní diváky i porotce natolik, že soutěž nakonec vyhrála. Tallulah tak zřejmě nezbývá, než ovládnout v rodině alespoň virtuální rovinu..

Reklama

Další články

Načítám