Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tahle blonďatá a od pohledu příjemná slečna zažila rok, který se rozhodně nedá nazvat snovým! O Evě Perkausové (30) před dvanácti měsíci ještě nikdo moc nevěděl. Po roce je ale propíraná ze všech stran a kromě popularity má i z ostudy kabát.

Už v lednu na sebe upozornila sadou opravdu odvážných snímků, často jezdila za teplem a při tom vznikaly fotky jako z ráje. Když se z ní stala televizní reportérka, stále ještě byla krásnou modelku, pak jí to ale smlouva v televizi zatrhla. Dokonce se s ní stanice rozloučila a Eva se rozhodla, že už se nebude vystavovat, protože jako skvělá moderátorka to nemá zapotřebí.

Bez práce dlouho nebyla, stala se novou moderátorkou TopStaru. A v tu chvíli se rozpoutal uragán zajímavostí z jejího soukromí. Média se zajímala o její randění s muži, na což Evička reagovala gramatickou chybou, za kterou by se stydělo i desetileté dítě. Ukázalo se také, že randí se starším Karlem K., který byl exmanželem její sestry.

Dívčinu veřejně potupil Antonín Charouz, s nímž chodila tři roky. Charouz přiznal, že jí dal kopačky ve chvíli, kdy zjistil, že mu zahýbá. Šokovaná Perkausová se ho snažila pošpinit, pak však vyšlo najevo, že nemluvila pravdu.

Bohatý obchodník Charouz se ji překvapivě snažil bránit, ale na ostudu už bylo zaděláno, a tak to nepomohlo.

Vše kolem ní se začalo podivně zamotávat, nakonec prý dostala i kopačky od druhého milence, sama však tvrdila, že to bylo opačně.

Co se práce týče, TopStar měla svou nesporně krásnou vizáží pozvednout, což se tak docela nepovedlo. Kromě toho se zdá, jako by se jí zmenšila ňadra (nebo jí zakázali nosit větší výstřihy).

Doma to také asi není moc slavné. Maminka, která je v jejím příběhu rozhodně zajímavou postavou a až jednou začne řada jejích „přátel“ vyprávět, asi se všichni podiví, ji nechala policejně hledat, protože si dovolila neposlat jí déle jak hodinu smajlíka. Se strážci zákona se dostala do styku ještě jednou, přišla totiž o řidičák.

Tomuhle se asi opravdu nedá říkat šťastný rok, že?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám