Hlavní obsah
Článek

Změna je život, řekla si Zuzana Belohorcová (48). Poté, co si letos v létě během návštěvy Prahy nechala chirurgicky vyztužit hrudník, nyní radikálně změnila vizáž díky novému účesu. Moderátorka se zbavila své blond hřívy i napletených vlasů a je na krátko.

„Trošku jsem to zkrátila,” s úsměvem nám vzkázala Zuzana Belohorcová z Miami, kde je její druhý domov, a dále spokojeně dodala: „Podle mě je to mladistvé a fresh.” Takovýto účes ji ale nezdobí poprvé, podobně ostříhaná byla již před sedmnácti lety. „Tehdy mně na škole říkali Sharon Stone, neboť právě v kinech letěl snímek Základní instinkt. Teď mě tu sousedi u nás v domě oslovují stejně. Historie se opakuje,” směje se Zuza.

Belohorcová měla prý špatné svědomí z toho, že byla nevěrná svému dvornímu kadeřníkovi Liboru Smržovi, který ji každoročně na Miami navštěvuje a při té příležitosti jí upravuje vlasy. „Každý rok spolu trávíme silvestra, ale bohužel tento rok mu to nějak nevyjde a nedorazí, tak se mi nechtělo čekat a nechala jsem se upravit už před svátky u české kadeřnice Ivetky, která tu žije víc jak patnáct let. Libor je s tím ale v pohodě, že se těšíme, jak budeme spolu experimentovat s barvou a střihem,” tetelí se nová Zuzana Belohorcová.

Jak se vám Zuzka Belohorcová líbí s krátkými vlasy?
Moc, je to super změna
38,1 %
Nelíbí, dlouhé byly lepší
61,9 %
Celkem hlasovalo 26622 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám