Hlavní obsah
Článek

Co dělají celebrity o Vánocích? Cpou se kaprem se salátem, rozbalují dárky... a taky vymýšlejí, jak neotřelým způsobem popřát šťastné a veselé svým fanouškům. Martin Maxa (63), který se jen pár dnů před svátky vrátil z nemocnice, kde mu operovali meniskus, pojal ono přání letos poněkud netradičně.

"Původně jsem měl v plánu vyrobit poetickou vánoční fotku se svou dcerou. Nacvakali jsme pár obrázků a dal jsem je synovi, aby je nějak upravil. Když jsem se pak přišel podívat, jak je s tím daleko, na monitoru už hořelo," směje se Martin při vysvětlování, jak vzal jeho úmysl za své a dodává: "Nakonec nám to ale všem přišlo vtipné, tak jsme to tak nechali. Jsme prostě veselá rodina."

A tak si nakonec Martinovi fanoušci prohlédli na jeho facebooku místo vánočního dojáku šlehající plameny. "Doufám, že jsem lidi pobavil, sentiment necháme na jindy. Stejně mám pocit, že svoje fanoušky poslední dobou dojímám častěji, než je zdrávo, poněvadž jak moje tělo chátrá, zdobí sociální síť převážně fotky z operačních sálů a ani na příští rok nejsou vyhlídky o moc lepší," posteskl si zpěvák, kterého hned zkraje roku čeká nejenom operace druhého kolene, ale také obou ramen.

Kvůli svému zdravotnímu stavu si musel dát i malou pauzu v koncertování, ale svým příznivcům se chystá vše vynahradit koncertem ke svým 55. narozeninám, který se uskuteční 13. března v pražském Divadle U Hasičů. "Lístky už jsou v prodeji, takže ten koncert odehraju třeba i o berlích," slibuje Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám