Hlavní obsah
Článek

Herec Ladislav Frej (82) byl sice čtyřikrát ženatý, naposledy s kolegyní Věrou Galatíkovou (†69), která zemřela na rakovinu plic, přesto se ale další svatby neodříká. Už ji vlastně s přítelkyní Gabrielou Mrkvicovou, která bojovala s rakovinou prsu, absolvoval. Smůla ovšem je, že neplatí.

"Za všechno může Aleš Cibulka, v jehož pořadu svatba proběhla. Je hlupáček, protože při obřadu chyběl státní znak. To nám řekla poslankyně z Prahy 5 paní Hakenová, která nás oddávala. Jinak by to platilo, protože právo oddávat měla a všechny ostatní náležitosti byly splněny. Takže svatba byla, ale neplatí," svěřili Super.cz. Takhle se právoplatně brali Richard Genzer (57) a Linda Finková v televizním pořadu Hany Zagorové (†75).

Pár ovšem zvažuje, že by si obřad regulérně zopakoval. "Cibulka u toho ale už nebude. Máme to domluvené s paní Hakenovou, už to bude ale soukromé bez toho cirkusu a reflektorů kolem a tak dlouhé svatební řeči. On totiž moc kecal," řekl nám Frej. "Takže příští rok, když pán bůh dá, a budeme zdraví, dojde k tomu," dodala jeho partnerka.

Reklama

Další články

Načítám