Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I na Štědrý den si udělaly některé známé tváře čas na charitu. Zpěváci Marian Vojtko (51) a Petr Kutheil a dvě krásné blondýnky, modelka Veronika Kašáková a zpěvačka Kateřina Mátlová, se oblékli do kuchařských mundúrů a rozlévali rybí polévku těm, kdo neměli v životě takové štěstí jako oni.

Rozlévání polévky potřebným je už na pražském Václavském náměstí každoroční tradicí, novinkou je, že do něj starosta Prahy 1 zapojil i slavné osobnosti. "Letos za mnou na Vánoce přijeli rodiče ze Slovenska, jsou nábožensky založení, tak jsem je vzal sebou, aby viděli, že v Praze jenom nehýřím a myslím na svoje bližní," potěšil svoje rodiče Marian Vojtko.

Veronika Kašáková, která strávila dětství v dětském domově, se vzhledem ke svým životním zkušenostem z žádné charitativní akce nevymlouvá. "Ráda pomohu komukoliv, když je to v mých možnostech a má to smysl," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám