Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Janda (81) absolvoval neplánovanou operaci a dostal tak přísnou dietu, že několik dní nemohl vůbec nic sníst. "Ucpaly se mi žlučovody, vytvořily se mi tam kameny, po operaci žlučníku, kterou jsem měl před pár lety, se to zajizvilo. Teď tam mám trubičku, kterou žluč proudí a v lednu mi ji vyndají," prozradil podrobnosti.

"Nebylo to nic hrozného, ty dnešní operace nejsou pro pacienta těžké. Těsně před operací jsme se v sále, který vypadal spíš jako IT pracovna, ptal, jak dlouho to bude trvat. A pan přednosta mi řekl, že minimálně osm a maximálně dvacet minut. Nebyly tam ani bílé pláště nebo instrumentářky, které by cvakaly nástroji," svěřil nám na vánočním večírku divadla Broadway.

Horší to prý bylo pak. "Dva dny jsem nesměl nic jíst. Měl jsem hrozný hlad, bylo to peklo. Sestřičku jsem marně prosil i o keksy. Když jsem po dvou dnech dostal snídani v podobě dvou suchých rohlíků, byl jsem nadšený. Jídlo mám rád, bohužel se musím krotit, jinak bych byl tlustý jako prase. Teď jsem pokořil hranici 80 kil, o což jsem se snažil roky. Ale dlouho to nevydrží, zvlášť přes Vánoce. Náš klávesák před nimi vždycky drží dietu, aby se mohl pořádně nažrat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám