Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby Štěpánka Duchková (51) neměla dva syny, asi by nikdy nevařila. Takhle ovšem kuchařkou být musí. "Kdybych neměla děti, tak bych nevařila vůbec. Stačil by mi sýr a zelenina. Kluci mají nejraději kuře na paprice a překvapivě ryby. I toho vánočního kapra, ale musí se jim samozřejmě odkostit," svěřila nám moderátorka.

Když se má sama najíst, bezpečně si vybere z rautu pouze to zdravé. "Mají tady řapíkatý celer a nakrájenou mrkev, takže to si vychutnám se sýrem. Není to jednorázová dieta, večeřím jenom bílkoviny celý rok a funguje to," svěřila svůj recept na štíhlou linii Štěpánka, kterou jsme s rodinou potkali na předvánočním večírku divadla Broadway.

Pokud jde o štědrovečerní večeři, tak se omezovat nebude. "Jednou za rok se hřešit smí. Jedna paní odbornice dokonce říkala, že se může povolit jednou za týden. Takže obalovaní kapři a salát u nás budou a najím se i já," ubezpečila nás Štěpánka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám