Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější fotbalista světa a čerstvě i čtyřnásobný táta David Beckham (48) si o víkendu vyrazil zasurfovat se svými třemi syny k západnímu pobřeží USA do Malibu. Nejstarší dvanáctiletý Brooklyn s osmiletým bratrem Romeem byli pomalu lepší než jejich otec. Ani šestiletý Cruz téměř nezaostával. Davidova manželka Victoria (50) zůstala s malou Harper Seven doma.

Beckhamovi tak i přes jejich nabitý program rozhodně nenechávají své děti převážně v péči chův a snaží se s nimi trávit maximum času. David synům trpělivě vysvětloval, jak je nejlepší na prkno naskočit a udržet se na něm. Victoria se mezitím starala o Harper v losangeleském honosném sídle režiséra Stevena Spielbergera, které rodina dočasně obývá, než v okolí najdou vhodnou nemovitost ke koupi.

Slavný fotbalista se v poslední době hodně přátelí s šéfkuchařem hvězd Gordonem Ramsaym, proto se spekulovalo, že by se Gordon mohl stát kmotrem malé Harper. Mluvčí Beckhamových ale tyto domněnky popřel. Rodiče prý zatím nemají v plánu měsíční Harper křtít.

Reklama

Další články

Načítám