Hlavní obsah
Článek

Ahoj, jsem Karolína a v internetovém obchodě OutletExpert pracuji jako fotomodelka. Focení módy mě velice baví a ráda hledám nové kombinace a outfity. Lednový výprodej odstartoval už před Silvestrem, proto bych vám ráda doporučila pár kousků, se kterými můžete zazářit při oslavě příchodu roku 2016.

Silvestr ve vybrané společnosti? Jedině jako dáma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Strávíte Silvestr na večírku ve vetší společnosti? Neodolatelnou hvězdou večírku budete v dámských šatech Cache Cache, Oora, Zara, Stradivarius či jiné značky. Šaty podtrhnete vaše křivky a v kombinaci se správným šperkem budete opravdu největší hvězdou. Potěší vás jistě také, že na úctu za Silvestra budou šaty tou nejnižší položkou, cena dámských šatů na OutletExpert začíná už na 222 Kč.

Silvestr na chatě? V chlupaté mikině vám bude teplo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to, přijedete na chatu a než se vám pomocí zvlhlého dřeva podaří vyhrát chatu, je Nový rok. Pro tento případ si pořiďte chlupatou mikinu. Chlupaté mikiny všechny ženy milují. Proč tomu tak je? Nevíme, proč si naše zákaznice přejmenovaly fleecové mikiny na "chlupaté mikiny", ale jedno je jisté, nejvíce na nich oceňují to, že jsou hřejivé a příjemné na dotyk. Kromě mikiny samotné vás zahřeje také cena, která začíná již na 459 Kč.

Silvestr na horách? Ve stylové lyžarské bundě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete lyžování, zimní pohodu a sníh? Strávíte Silvestra někde na horách? Důvodů, proč si teď pořídit novou bundu, je hned několik. Použité materiály a kvalita bund jde každým rokem mílovými kroky vpřed. Aktuální módní trendy nevyjímaje. Užijte si nejen Silvestra v nové lyžařské bundě, nebo vám opravdu stačí ta stará?

Silvestrovský ohňostroj jedině v teplém oblečení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nic nedokáže pokazit zážitek ze skvělé ohňostrojné show, tak jako drkotající zuby. Budete-li si chtít ohňostroj vyfotit nebo natočit, je lepší fotit s pevnou rukou, která se nechvěje zimou. Neprokřehnete, zvolíte-li tu správnou zimní bundu, navíc vás zahřeje také cena. Zimní bundy v OutletExpert začínají již na 750 Kč a je opravdu z čeho vybírat.

Neváhejte a vybírejte, než bude nabídka probraná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výprodej bez stresu v přeplněných obchodních domech, bez přehrabování se hromadami oblečení, to je pohodlný nákup pres internet. Všechno zboží je skladem a připravené k odeslání. Každý kousek přeměřujeme a jeho rozměry najdete vždy v detailu produktu. A míříte-li na Silvestra třeba někam za teplem, vyberte si například z naší nabídky plavek.

Další články

Načítám