Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka České televize Daniela Písařovicová patří k těm málo tvářím veřejnoprávní obrazovky, které relativně často potkáváme ve společnosti. Tentokrát to bylo na charitativní akci, kde prodávala svoje vlastní svršky.

"Spojila jsem vlastně příjemné s užitečným a udělala si pořádek v šatníku, když jsem vybírala kalhoty, svetry, šaty a kabelky, které jsem sem donesla. A zjistila jsem, že spoustu věcí bych ještě možná nosila, ale bude prospěšnější, když se jich vzdám a aspoň nebudu mít výčitky svědomí, když si koupím něco nového," míní.

A co rozdává svým blízkým? "Všeobecně mám ráda parfémy, věci na sebe, anebo zážitky. To už je individuální, někdo má rád seskok padákem, další dovolenou, někdo zase něco jiného. Většinou jsem se do vkusu trefila, jen jednou ne, když šlo o moji sestru. Nakoupila jsem jí strašně moc oblečení a byla jsem nadšená, jak to bude moct mezi sebou kombinovat. Jí se ale skoro nic nelíbilo, tak jsem si to potupně vzala a nosila jsem to já," svěřila Daniela.

Reklama

Další články

Načítám