Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S novým rokem ulehněte i do nového povlečení, které pořídíte na Cunami.cz za extra výhodné ceny! Jak na to? Stačí si jen vybrat, kliknout a sleva je vaše!

Novoroční romance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svátky i bujaré oslavy byly u vás náročné? Všechny ty přípravy, stres, návštěvy příbuzných a vy netoužíte po ničem jiném, než si zalézt do postele a na všechno se vykašlat? V povlečení Erongo se bude lenošit jedna báseň. Dospěte svůj deficit v povlečení z mikrovlákna, které je vyrobeno z 1000x jemnějších vláken, než všechna ostatní!

Zelená pro štěstí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A tím nemyslíme druhy konopí, pěstované u vás doma, ale povlečení, ve kterém si odpočinete. „Vypněte mozek“, nemyslete vůbec na nic a zalezte si do povlečení Clarksville. Povedená kombinace zelených pruhů, květin a krémové barvy vám přinese ty nejkrásnější sny. Povlečení je navíc vyrobeno z 100% bavlny, takže do něj můžete ulehnout opravdu všichni, bez obav z alergií!

Sněhobílá elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení v zimní barvě aneb usínejte pod sněhově bílým obláčkem. Povlečení je vyrobeno z jemných mikrovláken, která vás budou rozmazlovat po celou dobu spánku. Bojíte se, že elegance a praktičnost nejde moc dohromady? Vyvedeme vás z omylu – povlečení je opatřeno zipem pro pohodlné povlékání a klidně jej můžete vyprat na 60 °C.

Trocha temperamentu i k vám do ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Oshikango vnese do vaší ložnice opravdovou dravost. Dámy, uvidíte samy, co to s vaším partnerem udělá, myšleno samozřejmě v dobrém! Povlečení z mikrovlákna je ošetřeno nežehlivou úpravou a vybaveno zapínáním na zip. Stačí vyprat, usušit a hurá do peřin!

Ložnice jako svatyně smyslnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Nowra dodá místnosti dokonalou smyslnost. Rudá barva, symbolizující vášeň vás i partnera rozparádí natolik, že jí neodoláte! Už chybí jen plátky růží naaranžované na povlečení a romantický večer je jak vyšitý. Po vášnivé noci můžete odpočívat pod měkkou peřinou a na polštáři v krepové úpravě. Povlečení je protkáno bílými vlnovkami a vybaveno zipem.

Další články

Načítám