Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka Ashlee Simpson si s odhalením své dcerky Jagger Snow Ross dala na čas, ale o víkendu fotografům udělala velkou radost, když jim svůj poklad konečně během procházky po Beverly Hills ukázala. K vidění byl navíc i táta Evan Ross, který svým dvěma holkám ‚kryl záda‘ jako nefalšovaný bodyguard a k tomu se bez remcání tahal s korbičkou.

Rodinka, která letos stihla už i lyžovačku v Aspenu, si o poslední adventní neděli zašla s přáteli na oběd do restaurace II Pastaio. Dcerku přitom oblékli do béžové mikiny opatřené kapucí s medvědími oušky, v níž byla Jagger snad ještě roztomilejší. Stylová maminka, která je pět měsíců po porodu opět štíhlá jako proutek, oblékla na kolenou rozedrané černé džíny, svetr, šněrovací plátěnky a béžový flaušový kabát.

Ashlee, jež je mladší sestrou slavnější Jessicy Simpson, si po sedmi měsících od zásnub Evana vzala loni v srpnu. Svatba se konala na rozlehlé usedlosti v Connecticutu zpěvačky Diany Ross, která je Evanovou matkou. Simpson má z předešlého manželství s Petem Wentzem ještě sedmiletého syna Bronxe.

Reklama

Další články

Načítám