Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je tanec plný emocí a na parketu to v páru pěkně jiskří, je známá věc. Ne vždy se ale jedná jen o profesionální souznění. Taneční show StarDance sblížila některé páry natolik, že se do sebe zamilovaly a žijí spolu dodnes. Mezi ně patří i vítězové StarDance 2013 Anna Polívková (45) a Michal Kurtiš (26), kteří se do sebe zamilovali během náročných tréninků.

Ač je mezi nimi desetiletý věkový rozdíl, žijí spolu dodnes. A to na ně sázel opravdu jen málokdo. V průběhu StarDance spolu taneční pár tráví většinu času, ale ne vždy vzájemné city přežijí návrat do reality všedního života. Ten momentálně prožívají současní králové tanečního parketu Marie Doležalová (37) a Marek Zelinka (29). Až čas prověří, zda se jednalo jen o několikaměsíční vzplanutí na tanečním parketu, nebo mezi nimi zahořela opravdová láska.

Ke "stardancovým láskám" můžeme zařadit i herečku Jitku Čvančarovou (46) a tanečníka Petra Čadka (36). Sympatický pár spolu sice netančil, ale díky StarDance se vlastně seznámili.

Jitka se roku 2007 přišla podívat na charitativní vánoční bazar hereček Ani Geislerové a Táni Vilhelmové. A dražil se také taneček s Petrem Čadkem, který v té době válel s Táňou ve druhé řadě StarDance. A krasavce, kterého tehdy herečce záviděly všechny televizní divačky, si vydražila právě tancechtivá Jitka. Čadek se s Čvančarovou soukromě sblížil až o pár let později, dnes jsou manželé a vychovávají dceru Elenku.

Reklama

Další články

Načítám