Hlavní obsah
Článek

I po šedesátce má hlas jako zvon, natřískané sály a postavu, kterou by jí z fleku mohly závidět o dvě dekády mladší kolegyně. A tak není divu, že se letos zpěvačka Petra Janů (71) poněkud rozvášnila a kromě obligátní fotky v bikinách, na které vypadá fantasticky, se pochlubila také dalšími peprnějšími snímky.

Na jedné z letošních dovolených se klidně vyfotila v mokré košili, pod kterou neměla podprsenku, a tak prosvítaly její vnady. Na jiné odpočinkové dovolené v lázních se zase neváhala vyfotit nahá, přičemž její nahou postavu zakrývalo pouze bahno.

Že by zpěvačka v příštích letech v tomto směru přitvrzovala, prý ale rozhodně nehrozí. „Myslím, že ty fotky byly decentní a nechávaly prostor pro fantazii. Dál bych určitě nešla,“ prohlašuje se smíchem zpěvačka, která Nový rok přivítá stejně jako loni na Maledivách.

„Loni na mě tahle dovolená působila po tom podzimním shonu více než blahodárně. Letos jedu se stejnou partičkou kamarádů, jen jsme vyměnili ostrov. Vypadá to, že z vítání Nového roku v teplých krajích se pomalu stává tradice. Nutno podotknout, že příjemná,“ dodala Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám