Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Michala Dvořáka (58), dýdžejka Lucca, se ve StarDance moc dlouho neohřála, stihla jen dva večery a tím pádem pouze dvoje šaty, Na finálovém večeru si jedny z nich opět oblékla a vypadala v nich úchvatně, zvláště nás zaujal její dekolt po dvou dětech.

"Ty šaty jsem si zamilovala, dokonce jsem uvažovala, že bych si je odkoupila. Ale kam bych je nosila? Na hraní by se ani taneční šaty nehodily. I když by je třeba na Ibize mohly pokládat za extravagantní a nikdo by se jim nedivil," mínila Lucka.

Pokud jde ale o její vnady, vyvedla nás z omylu. "Po dvou dětech opravdu taková prsa nemám, je to hodně o vycpané podprsence," svěřila. "Na plastice jsem nebyla, ale trošku větší prsa bych chtěla, ale operace se bojím," svěřila.

Možná by o tom uvažovala po třetím dítěti. "Chtěla bych ke klukům ještě sestřičku, ale nevím, jestli bychom to zvládli. Kdyby to byl třetí kluk, asi bych šla do blázince," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám