Hlavní obsah
Článek

Bizarní outfity hraničící s obscénností Lady Gaga (38) nenosí jen na koncerty, ale natolik jí přirostly k srdci, že v nich vyráží i do společnosti. Šaty tvořené sítí posetou broušenými kamínky byly sice značně nepohodlné, ale splnily svůj účel. Zpěvačka byla opět vidět.

Slavná provokatérka zavítala v doprovodu svého snoubence Taylora Kinneyho na večírek, který pořádal tým stojící za seriálem American Horror Story. Lady Gaga v jeho páté řadě s podtitulem Hotel nahradila hollywoodskou legendu Jessicu Lange, čímž se výrazně zvýšil počet erotických scén.

Zpěvačka s hereckými ambicemi se sice za sex před kamerami dočkala nominace na Zlatý glóbus, ale její obsazení seriálu příliš neprospělo. Úvodní epizodu s Lady Gaga v hlavní roli sledovalo 5,8 miliónu diváků, ale poté zájem o American Horror Story prudce opadnul. Poslední odvysílaný díl nalákal pouze 1,8 miliónu zájemců, což je nejhorší výsledek v celé pětileté historii děsivého seriálu.

Hotel má před sebou ještě tři poslední neodvysílané epizody, takže se Lady Gaga musí pořádně ohánět, aby dramatický úbytek diváků nepokračoval. Na večírek tak dorazila v odvážných šatech, pod nimiž ukázala kalhotky i bradavky přelepené srdíčky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám