Hlavní obsah
Článek

Ač mají zkušeností na rozdávání, i ty největší dámy z českého šoubyznysu občas neuhlídají své nožky pevně semknuté k sobě a ukáží nechtěně své kalhotky. Jiné známé ženy či dívky zase kalhotky odhalí například během divokých tanečních kreací, kde by se podobné faux pas dalo přeci jen víc očekávat.

Další slavné příslušnice slabšího pohlaví zase vystavují spodní prádlo na odiv naschvál. Ať už je příčina kalhotkového trapasu jakákoliv, letošní rok byl na odhalování spodního prádla obzvlášť bohatý. Příliš krátké šatičky se staly osudnými zpěvačkám Lucii Bílé (57) a Leoně Machálkové (56), herečce Elišce Jansové či účastnici StarDance Lucii Dvořákové (známé také pod pseudonymem DJ Lucca).

Některé méně známé celebritky se však ani neobtěžovaly sedět jako dámy. Nohy roztažené do strany tak odhalily kalhotky u Ornelly Koktové. Lehce společensky unavená si na párty přestala dávat pozor herečka Pavla Vitázková (45).

U zpěvačky Heidi Janků (61) nás ukázka spodního prádélka už ani nepřekvapuje, protože se jí něco podobného podařilo už několikrát.

Vítězka StarDance 2012 Kateřina Baďurová naopak odhalila kalhotky během benefiční tančírny StarDance, což se při náročných zvedačkách s Janem Onderem dalo čekat. Na dlouhou řadu českých celebrit, které letos neuhlídaly svá intimní místa a ukázaly kalhotky, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám