Hlavní obsah
Článek

To, že ve StarDance skončil zpěvák Radek Banga (42) jako čtvrtý, bylo i pro něj neuvěřitelné. "Moje jediná meta byla, abych nevypadnul jako první. Za to, že jsem se dostal až do 9. kola, jsem hodně vděčný," řekl Super.cz, když jsme se potkali na finálovém večeru.

Čím si hlasy diváků zasloužil, sám netuší. "Možná to bylo tím, že jsem docela dobře tančil. A hlavně jsme si s mojí tanečnicí Terezkou řekli, že před lidi půjdeme takoví, jací jsme, a nějakou podporu jsme měli," míní.

Radek by rád tancoval dál. "Zvláště poslední tři kola mě to chytlo a s Terezkou máme už nějaké kšefty. Ale uvidíme, jestli mě to bude držet ještě za měsíc. Já jsem zpěvák a muzikant. To je pro mne priorita, ale tanec byl zajímavým zpestřením," myslí si Radek.

Manželka Veronika na tanečnici Terezu, s níž trávil Radek víc času než s ní, nežárlila. "Dělám Radkovi manažerku, jsem zvyklá na fanynky, které házejí podprsenky a kalhotky a píšou esemesky. Ale my máme s Radkem důvěru a jsme v pohodě," řekla nám Veronika Bangová a na téma podprsenek jsme se bavili i dál. Zauvažovali jsme, zda by neměl Radek spodní prádlo z koncertů nosit domů pro manželku, anebo by si s tím použitým mohli zařídit zásilkový obchod do Japonska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám