Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) už měsíc prožívá nefalšované rodinné štěstí. V listopadu narozený syn Tadeáš roste jako z vody a dělá Monice a jejímu partnerovi Tomáši Hornovi jen samou radost.

Zpěvačka je navíc ráda, že nového člena rodiny přijal do své smečky i její pejsek Jonáš, který Tadeáše střeží jako oko v hlavě. Roztomilou fotkou Jonáše s Tadeášem, který leží v autosedačce, se pochlubila na sociální síti.

„Je to měsíc, co je tu Tadeáš s námi. Za ten měsíc toho stihnul opravdu dost, naštěstí všechno dobře dopadlo. Tak mu ze srdce přeju, aby mu v životě vždycky všechno dobře dopadlo. Miluju ho úplně bezmezně. A Jonáš už ho má jako součást smečky. Takhle jsou připravený na odchod - Jonáš na zahradu, Tadeáš na jízdu autem. Fotku jsem nijak nearanžovala, Jonáš si vedle autosedačky lehl a já měla radost, že jsem to stihla vyfotit,“ napsala pod snímek zpěvačka, která už má na vánoční svátky všechno připravené a už se na Ježíška moc těší. Jak je ale vidět, ten nejkrásnější dárek už letos stejně dostala...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám