Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a tanečnice Kateřina Mátlová je momentálně bez přítele a svátky si bude užívat se svojí početnou rodinu. Kateřina má pět sester, všechny jsou zpěvačky, a společně tráví Štědrý den u rodičů. A všechny brečí u Pretty woman s Julií Roberts.

Největší stres má při nakupování dárků pro početnou rodinu. "Dárky se kupí a kupí. Je to velký stres, ale jsme pohromadě a to je super," řekla Super.cz Mátlová, která letos bude na Vánoce u rodičů jediná sólo, všechny sestry jsou zadané.

Jak u nich Vánoce vypadají? "Všechny sestry si to odbudou doma a pak se sejdeme u rodičů. Vždycky je plán jít do kostela, ale my se zasekneme u televize a Pretty woman a rodiče jdou zpívat sami. A po návratu s námi dokoukávají vánoční program," usmívá se Mátlová, která hned po svátcích odlétá na Miami.

"Máme tam společný Silvestr s DJ Bobem. Bude to taková moje dovolená po dvou letech. Budu tam do poloviny ledna, pak mě čeká další projekt, v Německu mám první show už na konci ledna," uzavřela na Look párty, kde zpívala v absolutně průhledných šatech a předvedla své tancem vypracované tělo. A že se bylo na co dívat!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám