Hlavní obsah
Článek

Dostal od diváků tolik hlasů, že by byla škoda, kdyby tance nadobro nechal. Vždyť i porotkyně Tatiana Drexler říkala, že ještě tak tři roky tréninku, a Lukáši Pavláskovi (45) to opravdu půjde. Komik si to ale nemyslí.

"Budu si tancovat jenom soukromě pro radost," tvrdil, když jsme se ho zeptali, zda by tanec nezařadil třeba v rámci své stand up comedy. Za celou dobu StarDance od poroty posbíral pouze dvě vyšší známky, osmičku během charitativního večera a sedmičku ve finále. "Ta potěšila, konečně jsem dostal sedmičku, ale musel jsem čekat až na finále. Jiní mají desítky," krčil rameny.

Se svým třetím místem je naprosto spokojený. Těší ho, že si bude moct do životopisu napsat, že byl finalistou StarDance 2015. "A všichni zapomenou, že jsem to neuměl. Za pár let to bude vypadat dobře, teď ještě ne, to bych o tom ještě nemluvil. Za pět let to bude jiná," míní.

V rámci finálového večera slíbil, že o svém působení v taneční soutěži napíše knihu. "To bylo v žertu, když se každá celebrita snaží zúročit svých pět minut slávy. Já to hodlám opravdu zúročit jen tím, že si budu tancovat pro radost. A jestli mě napadne to nějak zapojit do vystoupení, tak to tam bude. Ale teď nevím," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám