Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Budková se poprvé po plastice prsou ukázala na přehlídkovém mole. A rovnou v prádle. Sundala speciální stahovací podprsenku a poprvé si oblékla sexy prádélko. Od lékaře to prý dostala povolené. "Konzultovala jsem to s panem doktorem, nemám se moc namáhat, ale přehlídka, která trvá hodinu, určitě nevadí," řekla Super.cz Tereza na Look párty.

"Těším se, že si konečně obléknu normální podprsenku. Bude to premiéra, kdy já sama uvidím svá prsa takhle hezky vyšperkovaná," řekla Budková, která ještě dva týdny bude muset nosit stahovací prádlo.

Z nových ňader je nadšená. Operace se zpočátku bála i proto, že šla poprvé v životě pod narkózu. "Narkóza byla na tom všem nakonec to nejlepší. Až když to přišlo k sobě, tak to trošku bolelo, hlavně ty dreny. Jinak to bylo úplně v pohodě," říká Tereza, které lékař vymodelovat nové menší trojky. "Je to velikost přesně jak jsem chtěla. Přítel je také moc spokojený," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám