Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sváteční období je za námi a teď nás čeká dlouhé čekání na jaro. A co je na tomto období nejlepší? Přeci povánoční slevy! Pokud jste pod stromečkem našli obálku s penězi, nebo si zkrátka chcete udělat radost výhodným nákupem, víme, kde pořídíte to nejlepší spodní prádlo!

Slevy až 50 %: To si nesmíte nechat ujít!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že na Astratex.cz najdete největší výběr spodního prádla ve všech velikostech, není žádnou novinkou. Na své si tam přijdete, ať už nosíte jakoukoliv velikost a dáváte přednost jakémukoliv stylu. Romantické, zvětšující, zmenšující, sexy i erotické – všechny podprsenky, na které si jen vzpomenete, najdete na Astratex.cz. A nyní navíc s parádní slevou! Vybrali jsme čtyři nejlepší kousky – který bude ten váš?

Když váš příroda obdařila až příliš

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se plným dekoltem? Pak jsou vaše ňadra ve středu pozornosti, ať se vám to líbí, nebo ne. Určitě máte někdy den, kdy byste svá prsa nejraději vyměnila za menší. A právě pro takové dny je jako dělaná podprsenka Fern, která je nyní se slevou 30 %! Je navržena na míru velkým ňadrům a její střih nabízí maximální oporu. Krásně vaše ňadra vymodeluje a co je nejlepší – opticky jim pár centimetrů ubere. Krásný krajkový vzor už je jen třešinkou na dortu. Co jí říkáte?

Když budete mít hravou náladu…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…oblékněte podprsenku Raffaela! Zajímavá kombinace odstínů modré a růžové, krajkové zdobení a hravé detaily se postarají o vaši skvělou náladu i v těch nejpošmournějších dnech. Radost vám udělá také speciální střih podprsenky, díky kterému získají vaše ňadra perfektně zakulacený tvar, a navíc je nyní se slevou 30 %! A to ani nemluvíme o tom, jak sexy bude váš dekolt vypadat. Tak dejte sbohem špatné náladě a prozařte svůj den hravým prádlem!

Když nedáte dopustit na klasiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kraječky a výrazné barvy vám nic neříkají? Nedáte dopustit na klasické střihy a decentní barvy? Super hladká nevyztužená podprsenka Hanna je pro vás jako stvořená! Dokonale se přizpůsobí vašim křivkám a skvěle padne větším i menším ňadrům. Díky antibakteriální úpravě se hodí na běžné nošení i sportovní aktivity a super hladké košíčky se postarají o to, že o ní budete vědět jenom vy. Tak má vypadat podprsenka pro každý den, viďte? A právě ji koupíte se slevou 35 %!

Když se chcete cítit výjimečně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena se občas chce cítit jako sexy bohyně. A pro takové dny je navržena Push-Upka Orienel. Opticky zvětšující střih a vyjímatelné Push-Up vycpávky zajistí, že váš dekolt bude středem pozornosti, kamkoliv se v ní vydáte. Díky nízkému středu se totiž bezvadně hodí i do hlubokých výstřihů! A je i se slevou 25 %! Okouzlující smetanovo-černý design s ornamentálním vzorem a krajkou podtrhne vaši osobitost a pocit výjimečnosti.

Další články

Načítám