Hlavní obsah
Článek

První cena letošního ročníku soutěže Muž roku je udělena. Čtyřiadvacetiletý student Martin Gardavský poletí na podzim do Jižní Koreje, kde bude Českou republiku reprezentovat v soutěži Manhunt International. Tu loni vyhrál Slovák Peter Menky, který zvítězil v klání Muž roku pro Slovenskou republiku.

Martin má velké šance. Nejen dobře vypadá, ale také plynule ovládá kromě angličtiny další dva cizí jazyky. Vysokou školu studoval také ve španělské Valencii. Jednohlasně jej zvolila porota složená ze zástupců médií a celebrit, kteří se účastnili soustředění před finále v Myslovicích u Klatov. "Jednoznačně čtyřka, není co řešit," shodly se v názoru na usměvavého studenta z Mořiny například Kateřina Kristelová, Eva Decastelo a Vlaďka Erbová.

Finalisté v penzionu Statek česká lípa nacvičovali choreografie na finále. Museli se předvést i ve spodním prádle, protože to je také jedna s disciplín soutěže, která se letos bude konat už po čtrnácté. Necelé dva týdny před finále už byla znát velká rivalita. "Jsem pro vítězství ochoten udělat cokoli, fakt úplně cokoli," řekl Super.cz finalista Karel Hung.  A takových se našlo víc. "Když je někdo až moc urputný, je mu to jenom na škodu," krčily rameny zmíněné porotkyně.

"Strašně milý kluk s velkých charismatem. Na nic si nehraje a je to vážně fešák. Můj favorit i pro finále," řekla o Martinovi Gardavském moderátorka Eva Decastelo. Souhlasně přikývla i Kateřina Kristelová. "Martin je milej, netlačí na pilu, má charisma. Je to pěknej chlap a tak jsme měly s holkama rychle jasno," dodala Kristelová.

Mládenci spolu soutěží i na internetové stránce jednoho ze sponzorů, výrobce džínové módy. S převahou vede atlet, Mistr České republiky ve čtyřstovce Theodor Jareš, který se s úspěchem účastnil i několika dalších mistrovství a byl i na olympiádě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám