Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je skoro dobojováno. Včera se v Las Vegas rozhodlo, kterých patnáct krásek bude bojovat o titul Miss Universe. Porota už má jasno, dívky z celého světa ale zatím nic netuší. Nikol Švantnerová (31) včera o postup bojovala na Prelimitary Show, což je galašou pro porotu, která si ujasní patnáct favoritek na nejprestižnější světový titul královny krásy. O vítězce se rozhodne tuto neděli.

"Samozřejmě si věřím, bez toho bych tady nemohla být. Ale také vím, že to není jen o kráse a reprezentaci, ale především o politice. Miss Ruska a USA mají zkrátka výrazně lehčí cestu než my holky z České republiky," řekla Nikol Švantnerová.

Podle ní má velké šance kráska z Kolumbie. "Je opravdu krásná, je cítit, že patří mezi favoritky. Jen mě možná trošku mrzí, že krása je tu také hodně o plastické chirurgii," dodala Nikol, která vsadila na přírodu, a i když dostávala rady, aby se zbavila škvírky mezi zuby, neudělala to. "Jsem to já, žiju s tím celý život a vyhrála jsem tak i Českou Miss. Škvírka zkrátka zůstane," dodala krásná Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám