Hlavní obsah
Článek

Také letošní rok české dámy z řad celebrit rodily jako na běžícím páse. My se ale zaměříme nikoliv na jejich potomky, ale na to, jak jim to slušelo s těhotenským bříškem.

Nejpopulárnější těhulkou roku byla bezesporu Monika Absolonová, která svými vtipnými glosami z období těhotenství bavila své fanoušky na sociální síti. Sama sebe označovala za velrybu a vtipkovala na účet svého neustále rostoucího obřího bříška. Zpěvačka se dokonce radila se svými fanynkami, jak má elegantně a hbitě vstát z postele.

Prvního potomka čekala i herečka Sandra Nováková a manželka fešáka Lukáše Hejlíka, známá modelka Veronika Fašinová. Druhá jmenovaná chodila do společnosti ještě pár dní před porodem, protože se miminku vůbec nechtělo na svět. Nakonec ale vše dobře dopadlo a porodila zdravého syna Vojtu.

Vzpomínky na těhotenství si díky krásným fotkám s bříškem zachovala zrzavá Vicemiss a modelka Romana Pavelková. S bříšky před fotografy ochotně pózovaly i modelka Jitka Boho, herečka Michaela Sejnová či druhá nejkrásnější dívka roku 2006. Mirka Košťanová. Které nejvíc sluší těhotenské bříško? Hlasujte v anketě.

Která dámě to nejvíc slušelo s těhotenským bříškem?
Monice Absolonové
42,9 %
Romaně Pavelkové
8,4 %
Veronice Fašinové
7,8 %
Mirce Košťanové
11,8 %
Michaele Sejnové
9,7 %
Jitce Boho
19,4 %
Celkem hlasovalo 24262 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám