Hlavní obsah
Článek

Ivana Gottová (48) ještě loni v lednu byla skoro na vrcholu. Přes četné výtky lidí, že kšefty v šoubyznysu dostala jen kvůli slavnému příjmení, se chystala na muzikál, moderovala v televizi a od manžela Karla Gotta (†80) se jí dostávalo obrovské podpory. Pak ale zničehonic vše přišlo vniveč a kritiky dostala naloženo, že to málem neunesla! Až skoro tragický závěr roku, kdy se provalilo, že její muž má rakovinu mízních uzlin, jí přinesl alespoň trochu uznání.

Hned na začátku roku se vrhla do nastudování muzikálové role v Přízraku Londýna, Gott jí všemožně pomáhal a zastával doma i řadu jejích povinností. Po premiéře ji božský Karel vychvaloval do nebes. Ne tak ale Petr Jablonský, který se jí ve videu vysmíval a ještě o ní neskutečně drsně promluvil. Pak přišla kritika jejího loňského narozeninového klipu pro manžela, dostala za něj cenu jako za paskvil roku, nepomohla ani obrana od božského Káji.

Následovalo rozpuštění původního týmu, který se o Gotta staral, nahradili ho lidé spříznění s Ivanou. Není divu, že to mnoho lidí překvapilo, ještě větší šok pro ně ale byl, když ze dne na den oznámila konec ve VIP zprávách.

Hned nato přišel další šok. Gottová skončila ze dne na den i v divadle, za což na ní nenechali nit suchou, přestože se vymlouvala na nemoc, (moc jí to nevěřili). Producentka ji dokonce nazvala rozmazlenou holkou.

Od té doby o ní nebylo slyšet, Karla Gotta na akce začala doprovázet místo ní tisková mluvčí. Důležitou roli začala hrát až poté, co její muž koncem září skončil v nemocnici, a potvrdilo se, že má rakovinu mízních uzlin. Byla to právě Ivana, kdo fanoušky pravidelně informoval o jeho zdravotním stavu. Měsíce, kdy byla v pozadí, si pak vynahradila, když spolu přišli na Slavíky a všichni viděli, jaké city k ní choť chová. Nemluvě o tom, že sám zpěvák se nechal několikrát slyšet, že se o něj manželka skvěle stará.

I Ivana Gottová jistě pevně doufá, že se zdravotní stav jejího muže v následujících měsících rapidně zlepší a že bude zase zdravý jako řípa!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám