Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) má za sebou další bouřlivý rok. Kromě práce musel letos Leoš řešit rozchody a nové i staré lásky.

Rok začal Mareš moderováním Plesu v Opeře, kde nahradil Marka Ebena. Po úspěšném startu ale řešil pro něj méně příjemné záležitosti. Stihl se poněkolikáté rozejít se svou partnerkou, modelkou Petrou Faltýnovou, aby se pak k ní opět vrátil. V té době dostal oblíbený moderátor možnost si po dlouhé době vyzkoušet roli herce ve Svatbách v Benátkách.

Nebyl by to však on, aby v telenovele Mareš Faltýnová opět nenastaly problémy. Tentokrát se prý rozešli opravdu definitivně, Petra si totiž našla v Americe miliardáře. I Leoš získal novou lásku, módní redaktorku Moniku Koblížkovou, s kterou byl na dovolené snů, za niž musel utratit milióny.

Kromě milostných románků se však Marešův život točil i kolem nových výzev. Nejdříve dostal nabídku, aby se zúčastnil taneční soutěže StarDance a poté dostal možnost si splnit svůj dlouholetý sen mít vlastní pozdní noční šou, kterou se rozhodla vysílat i televize Prima. Nedávno však skončila, producent ji finančně nezvládl a Leoš má prý nabídky od tří stanic, aby šou vytvořil už sám bez prostředníka.

Přestože dal taneční soutěži vše, co mohl, a dokonce přestal vymetat večírky a plně se soustředil na svůj tanec, nakonec však ostrouhal kvůli neobratnému, ale vtipnému Pavláskovi a do finále se nedostal (skončil pátý) a velice těžce to nesl. Mnoho diváků, kteří ho měli za arogantního floutka, ale příjemně překvapil a asi získal řadu nových příznivců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám