Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo předvánočního úklidu a zběsilého shánění dárků se Demi Lovato raději sama „uklidila“ na jedno z nejhezčích míst na světě. Do Karibiku na ostrov Svatý Bartoloměj s sebou vzala i svou velkou lásku Wilmera Valderramu, s nímž jí to evidentně skvěle klape už pět let.

Teprve třiadvacetiletá zpěvačka letos v jednom rozhovoru dala jasně najevo, že se její herecký protějšek nemusí bát, že by mu na onu zásadní otázku, zda si jej vezme, řekla ne... Nebyl by snad advent a romantika u oceánu tou ideální příležitostí?

Život Demi jako dětské televizní hvězdy kanálu Disney byl před vztahem s Wilmerem, známém pro změnu ze seriálu Zlatá sedmdesátá, hodně bouřlivý. Poté, co jí nevyšel vztah s jiným kolegou Joem Jonasem, na sobě začala vnímat sklony k sebepoškozování a bulimii, z čehož se později musela léčit. Dokonce spadla i do drog. Temné období naštěstí trvalo jen jeden rok. Demi se dnes netají tím, že vysvobozením pro ni byl právě o dvanáct let starší Valderrama, jenž jí pomohl znovu se začít mít ráda...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám