Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) jako jediná z finalistů prvního ročníku Česko Slovenské SuperStar už vydává druhou desku. Svůj úspěch si chce pojistit i obalem alba, na které nafotila neskutečně sexy fotografie. Snad jí to opravdu pomůže.

Deska Kafe, bar a nikotin vyjde Markétě už za dva týdny. V rámci propagace se pochlubila médiím, jaké fotky najdou posluchači na přebalu, když si ji koupí. V dráždivých a provokativních pózách ji nafotila umělecká fotografka Eva Palkovičová.

Celé album svou vizáží bude velice luxusní a navíc dokonce i interaktivní. Fanoušci si budou moci obal CD libovolně měnit pomocí speciálního otáčivého mechanismu. Markétu Konvičkovou, tak mohou mít pokaždé s jiným párem extravagantních bot. Písně z imaginárního musicboxu pouští pokaždé jiný DJ v podobě loutek známých z klipu Cizí světy.

Od 1. září bude album s dvanácti písněmi amerických autorů v prodeji. Už 19. září jej Markéta Konvičková pokřtí na speciálním koncertu v pražském Hard Rock Cafe společně s kmotry Stevem Walshem a Igorem Timkem z kapely No name. Právě s touto kapelou Markéta vyrazí na společné turné v listopadu 2011.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám