Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rok 2015 nebyl pro královnu dětských srdcí snad v ničem příjemný! Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (67) během něj zažila několik měsíců zálety svého manžela Felixe Slováčka, které se propíraly na předních stránkách novin. Dospěla nakonec k závěru, že nejlepší bude rozvod. Kromě toho ale sklízí obrovskou kritiku i seriál, v němž se objevila!

Vše začalo tím, že začátkem roku od rodiny odešel její syn a rychle si za bývalku našel náhradu. To ale ještě Dáda netušila, že už brzy bude muset řešit sama podobné věci.

Celá věc praskla koncem června, kdy si Patrasová postěžovala, že z ní manžel dělá veřejně idiota. Začal si totiž s výtvarnicí Lucií Gelemovou, na nevěru se mělo přijít tak, že mu poslala milostný dopis plný výčitek, který Dáda našla.

Slováček se místo pokání do manželky tvrdě opřel. Zapíral, i když vznikly snímky, jak se se svou múzou vodí za ručičku. Po návratu domů prý schytal nějakou tu facku, ale ani to ho nedoradilo od dalšího setkávání se s Lucií. Pak přece jen naoko Gelemovou opustil, vše přiznal a chtěl zachránit manželství. Dáda se mu snažila odpustit, protože za hlavního viníka považovala svou sokyni v lásce. Tvrdila o ní, že jí jde jen o slávu a peníze. Ani varování od jiných podváděných celebrit nezabralo, vztah chtěla znovu slepit.

Jenže Felix Slováček se prý s Gelemovou dál scházel, takže není divu, že Dádě došla trpělivost a podala konečně žádost o rozvod.

Ale ani v práci to u Patrasové nebylo slavné. Natáčela seriál Bezdružice, ale u diváků neskutečně propadl. Tak snad bude mít rok 2016 po všech stránkách lepší!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám