Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Známá česká herečka Jana Švandová (76) je velmi krásnou ženou. Po celý svůj život byla obletována muži, kteří se snažili získat její srdce.  Některým se to podařilo, druzí se museli spokojit s rolí kamaráda. Jana si partnera vždy vybírala podle svého nejlepšího uvážení. Je ale jasné, že žádný vztah není růžový a sama herečka o tom ví své. V rozhovoru pro Blesk.cz přiznala, že byla nevěrná.

„Ano, byla jsem nevěrná. Člověk je nevěrný, když to ve vztahu neklape, nesplňuje jeho očekávání. Já si to před zhruba dvaceti lety prožila. Ale jsem typ, co se práskne. Neumím, jak se říká, zasklívat, zasklívat, zasklívat,“ nebála se odpovědět na otázku, co si myslí o nevěře, a dodala, že to po dvou měsících nevydržela a vše přiznala.

Každého v tomto okamžiku jistě napadne, zda tím neznámým mužem byl někdo z hereckých kolegů. „Ne, nebyl to nikdo z kolegů. Odpovím vám větou mého kamaráda Jirky Bartošky, který mě zná opravdu dobře: Může si vůbec herečka takto šlapat po štěstí? Rozvede se s plastickým chirurgem, pak s filmovým producentem, a vezme si developera,“ říká Jana, která v současné době žije s developerem Pavlem Satoriem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám