Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vstupenky na slavnostní premiéru nových Star Wars měly pro slávychtivé krásky cenu zlata, protože v Los Angeles byla stejná koncentrace fotografů jako v době, kdy zde probíhá udílení Oscarů. Modelka a rádoby herečka Karrueche Tran (27) svou účast opravdu nepodcenila.

Premiéru filmu Star Wars: Síla se probouzí si kromě herců, kteří si v očekávaném trháku zahráli, nenechala ujít ani provokatérka s podstatně skromnějšími úspěchy. Karrueche má na kontě například horor Útok trojhlavého žraloka, který se do dějin kinematografie rozhodně nezapsal. Mnohem více ji proslavil poměr s Chrisem Brownem, jehož milenkou se stala poté, co jej kvůli sklonům k násilí opustila Rihanna.

Slávychtivá celebritka, která se do světa šoubyznysu vecpala jako stylistka, se na premiéru důsledně připravila a zvolila bílý kalhotový kostým, jímž se příliš nezahalila. Pod sako si totiž nevzala podprsenku a odhalila téměř celou hruď. Celkový dojem se snažila umocnit účesem, jaký ve Star Wars nosila princezna Leia, ale originálu se nevyrovnala.

Reklama

Další články

Načítám