Hlavní obsah
Článek

Tento červený model značky Alexander McQueen z kolekce Sarah Burton pro rok 2011 skutečně bodoval. Oblékla jej nejen vévodkyně z Cambridge (42), a to rovnou několikrát, ale i jiná módní ikona Kim Kardashian (43). A aby byl seznam celebrit ještě pestřejší, v roce 2011 se v nich objevila ještě anglická zpěvačka a bývalá porotkyně X Factoru Tulisa Contostavlos. Návrhářka Sarah Burton (od níž měla Catherine i svatební šaty) si opět mohla mnout ruce.

Asi ale nikoho nepřekvapí, že Kate si oproti zmiňovaným dámám vybrala cudnější variaci s delší sukní a dlouhým rukávem. Šaty bezesporu patří k jejím oblíbeným, však si je v úterý vybrala na veřejnou událost už potřetí, i když mohla čekat, že se to v médiích opět pozná a pěkně ‚rozmázne‘. Tentokrát si Kate značkový model vzala na vánoční párty dětí z centra Anny Freud v Londýně.

Poprvé je ovšem měla vévodkyně na sobě ještě předtím, než se stala maminkou. V červnu 2012 si je zvolila pro událost Diamond Jubilee. Tehdy je doplnila ještě o senzační klobouček ve stejné barvě. A podruhé to bylo loni v únoru během jedné společenské akce v Buckinghamském paláci.

Reklama

Další články

Načítám