Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá rosnička Romana Jákl Vítová (46) si nechala na hlavu narazit žlutý pytel, ale i tak to nevadilo. Napěchovaný hrudník totiž neumožní některým lidem, aby si skryté tváře vůbec všimli!

Její dcery vypadají jako zástupci andělského pokolení, ale prý jsou spíš z divokých vajec. Na jedné předvánoční párty s matkou blbly jako pominuté.

„Holčičky se jen tak nepředvádí, divoké jsou pořád i doma. Ale oba nás to i s manželem Petrem baví a řádíme s nimi tak, že vypadáme spíš jako přerostlé děti než jako rodiče,“ smála se Romana, která má už delší dobu potíže s únavovým syndromem, a tak užívá přírodní antidepresiva na lepší náladu a pro doplnění sil na další blbnutí.

„Holčičky mají přebytek energie, a to, co jim přebývá, mně naopak chybí," tvrdila Romana zrovna ve chvíli, když jí malá Elinka rvala na hlavu jakýsi pytel.

„Někdy hodně práce a do toho péče o děti vytváří tlak a stres. K tomu ta moje každodenní únava… Není to lehké. Hodně mě baví esoterika, práce s energií a různé meditační techniky. Ale poslední dobou se to lepší. Beru i přírodní pilulky na spaní, kvůli holčičkám a jejich divokým snům jsem se vlastně sedm let pořádně nevyspala, teď spím naštěstí úplně v klidu,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám