Hlavní obsah
Článek

Učitel hudby ze seriálu Doktor Martin, kterého si ale diváci pamatují také jako hezounka z filmu Sněženky a machři, nedávno zhubl patnáct kilogramů, protože se začal bát doktorů. Jeden čas byl ale i hvězdou jedné diety, jenže firmě udělal ostudu!

„Kamarád, který se mnou točil i seriál Okresní přebor, rozjížděl firmu s krabičkovou dietou. Byl jsem tlustý jak prase, tak mi říkal, že mě vyfotí, dá na webové stránky a že od nich tu stravu na měsíc dostanu zdarma. Ono mi to ale vůbec nechutnalo a navíc jsem vůbec nehubl. Přestalo mě to bavit, jenže mi to poctivě vozil, tak jsem to sežral a k tomu jsem jedl i normálně,“ řekl Super.cz vtipálek Kopta.

Konec testu dopadl samozřejmě tragicky. „Když si mě přijel za měsíc zase vyfotit, měl jsem čtyři kilogramy nahoře. Byl jsem vyžranější, jako bych vypadl z reklamy na řeznictví. Stačilo mi dát citrón do huby. Pěkně mi poděkoval a od té doby se mi už neozval,“ dává k dobru historku herec a textař.

Přesto se mu nedávno podařilo zhubnout. „Cítím se líp. Měl jsem poměrně vysoký cukr, bylo to nadváhou. Kila navíc zatěžují slinivku, takže jsem rád, že se mi to povedlo,“ dodal muž, který nyní zkouší proteinovou dietu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám