Hlavní obsah
Článek

Ze své ‚slabosti‘ se rozhodla udělat tu největší přednost. V současnosti téměř nepřemožitelná tenistka Serena Williams (34) nemohla chybět na úterním vyhlašování sportovních osobností roku magazínu Sports Illustrated. Však také Serena zdobí nejnovější obálku časopisu slavnostně představenou o den dříve. Williams na ní sedí jen v černém body a lodičkách na zlatem zdobeném trůnu jako královna na počest svého prvenství. Mnozí si ovšem nezapomněli rýpnout, že její nohy byly počítačově zeštíhlené, a tak je Serena o den později nebojácně ukázala v odvážné róbě.

I když dolní končetiny tenisové jedničky opravdu nejsou zrovna dlouhé a štíhlé, se sebevědomím sobě vlastním je odhaluje čím dál častěji. Ale která jiná žena se takovými může pochlubit? Děti by se na ní  klidně mohly učit anatomii svalstva.

Fotograf Yu Tsai, který Williams zvěčnil na obálku zmiňovaného magazínu, se ovšem dostal na pranýř, když se ve videu z focení dušoval, že bylo jeho záměrem zachytit skutečnou Serenu. Výsledek byl ovšem úplně jiný, a to i v porovnání s fotografií Annie Leibovitz v kalendáři Pirelli. Ale koho to vlastně štve? Vždyť právě Serenina 'muskulatura' je jedna z věcí, které jsou na ní jedinečné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám