Hlavní obsah
Článek

V sedmatřiceti letech vyhrála za pět minut dvanáct válku s rakovinou děložního čípku. Kaliforňanka Laura Brashier se ale musela navždy vzdát erotického potěšení. Náročná léčba, chemoterapie, ozařování a chirurgické zákroky jí zničily vagínu. Navíc přišla i o libido. Ovšem touhu po lásce ani těžká léčba zahubit nedokázala. Po letech marného hledání partnera se Laura rozhodla pomáhat podobně postiženým a vytvořila seznamku, která dává dohromady lidi bez sexuálního chtíče toužící po lásce.

Laura sice po léčbě začala chodit s několika muži, ale nikdy neměla sílu jim vysvětlit, že nemůže mít sex. A tak se s nimi zase rozešla. „Pořád jsem myslela jen na "to". Randila jsem vždy krátce, ale nikomu z nich jsem to nedokázala říct. A pak mi došlo, že když to dělám já, bude to dělat víc lidí,“ tvrdí dnes už padesátiletá dvojnásobně rozvedená a bezdětná žena.

Letos 1. srpna Laura rozjela internetovou seznamku 2date4love a za první tři dny přilákala na dvě tisícovky návštěvníků. Seznamka, v níž se sex vůbec neřeší, je prý velmi uvolněnou komunitou lidí s chutí psát o sobě otevřeně.

„Nechci být sama. Proto jsem se rozhodla jít na internet a seznamovat se. Chci pomáhat spoustě lidí, kteří mají stejný problém jako já,“ dodala Brashier.

Reklama

Další články

Načítám