Hlavní obsah
Článek

Doby, kdy Ilona Csáková (53) skotačila na pódiu s písní Tornero a stylizovala se do slavné Italky Claudie Cardinale, dávno zavál čas. Do své někdejší image ale zpěvačka po letech vklouzla na svém swingovém vánočním koncertu v pražském Divadle Hybernia.

S orchestrem Golden Big Band Prague zpívala nejen své původní písničky, české i světové evergreeny, ale třeba i hitovky Proč mě nikdo nemá rád, Když zbývá pár slov nebo Malý vůz ve speciální swingové úpravě. Celý koncert pak uzavírala písní Karla Gotta Cesta rájem.

„Tu písničku miluju. Byla to má vůbec první coververze v roce 1993, takže proč si nezavzpomínat. Dodnes si pamatuji, že za mnou Karel tehdy přišel a vysekl mi poklonu,“ nechala se slyšet zpěvačka, které pod návalem emocí na konci koncertu ukápla i slzička, když ji plné divadlo dvakrát odměnilo standing ovation.

Aplaus sklidila nejen Ilona, ale také její host Václav Noid Bárta, který kromě společného duetu publikum rozžhavil songy Meckie Messer a Sex Bomb a zpěvačce přímo na pódiu složil nečekaný kompliment.

„Ilonku mám strašně rád. Kromě toho, že je to fenomenální zpěvačka a má úžasný feeling, je to báječná ženská se smyslem pro rodinu. A to máme společné,“ nechal se slyšet Vašek.

Líbí se vám staronová image Ilony Csákové?
Ano, sekne jí to
32,3 %
Ne, tohle nevychytala
53,9 %
Omládla, ale mohla zvolit jiný model
13,8 %
Celkem hlasovalo 22728 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám