Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák a herec Martin Písařík (36) se pochlubil krásnou rodinkou. Známý milovník žen a bujarého společenského života se v poslední době zklidnil a dává přednost rodinné pohodě.

Slečny, které se na něj na večírcích lepí jako vosy na bonbón, tentokrát nechal plavat a společně s přítelkyní Michaelou a synem Patrikem vyrazil za dobrou věcí. Zúčastnil se totiž čtvrtého ročníku charitativního bazaru na podporu Nadace Nova v Hudebním divadle Karlín, jenž organizuje Emma Smetana (36).

Na dobročinné účely se vybralo kolem 300 tisíc korun a svou troškou do mlýna přispěl i Písařík. Do bazaru mimo jiné věnoval své cédéčko se skupinou Akustik, které za dvě stovky zakoupil herec Jiří Mádl (37).

Písaříkův syn Patrik jde tatínkovi hezky do podoby, prozatím má podobné zejména oči. Až vyroste, možná bude na svůj kukuč nápadnice prohánět stejně jako jeho slavný táta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám